Home
Latest
The latest news from the Joomla! Team

Proiect de succes PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 27 August 2011 09:46

Cu deosebita bucurie portalul nostru de educatie prin informatie anunta castigarea unui proiect de parteneriat GRUNDTVIG. Alaturi de parteneri din UK, Spania si Italia vom incerca sa creem prima colectie de bune practici la nivel european de educatie ecologica prin utilizarea metodelor creative de invatare a energiilor alternative.

Colectia se adreseaza in primul rand adultilor a caror educatie genereaza probleme psihopedagogice de complexitate ridicata, experienta tarilor europene cu traditie fiind complet bulversata de ultimele dezastre provocate in Japonia. Pericolul derapajelor in problematica protectiei mediului, rolul populatiei in constientizarea importantei energiei regenerabile si beneficiile acestora devin astazi factor prioritar generator de noi politici publice la nivel European si International.

Parteneriatul apreciat de Comisia Europeana ca fiind unul solid si cu potential vine sa confirme importanta realocarii resurselor de informatie in scopul educarii si activarii populatiei in domeniul energiei regenerabile. Soliditatea consortiului a fost intarita de importanta colaborarii dintre actorii educationali cu cei media si utilizarea unor resurse creative de diseminare a informatiei.

Proiectul "Let's Do It Creatively ... and  Environmentally with Renewable Energy" este o provocare la care am acceptat sa luam parte activ in incercarea de a dinamiza procesul de implicare sociala a populatiei.

 

 

Last Updated on Tuesday, 04 October 2011 19:43
 
Test PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 05 May 2011 13:09

http://www.videoweed.com/embed.php?v=w8mfvhawcg5lg

Last Updated on Thursday, 05 May 2011 13:14
 
Welcome to Joomla! PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 12 August 2008 12:00
Joomla! is a free open source framework and content publishing system designed for quickly creating highly interactive multi-language Web sites, online communities, media portals, blogs and eCommerce applications.


Joomla! LogoJoomla! provides an easy-to-use graphical user interface that simplifies the management and publishing of large volumes of content including HTML, documents, and rich media. Joomla! is used by organisations of all sizes for intranets and extranets and is supported by a community of tens of thousands of users.

Last Updated on Tuesday, 12 August 2008 12:00
Read more...
 
EEE 2011 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 11:54

Targ International de Energie Regenerabila,Energie Conventionala, Echipamente si Tehnologii pentru Industria De Petrol si Gaze Naturale

EEE

Romexpo in parteneriat cu principalii actori de pe piata de profil organizeaza Targului International de Energie Regenerabla, Energie Conventionala, Echipamente si Tehnologii pentru Industria de Petrol si Gaze in perioada 5-8 octombrie 2011.

Manifestarea se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de energie conventionala, energie regenerabila, tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale.

Targul international EEE se va desfasura concomitent cu TIB – Targul Tehnic International si va fi insotit de un bogat program de manifestari conexe dedicate atat specialistilor din domeniu cat si publicului larg.

Pentru detalii accesati http://www.eee-expo.ro

Last Updated on Tuesday, 04 October 2011 18:33
 
EEE 2011 - Expozanti PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 07 July 2007 11:54

Potenţialul României în domeniul energiei verzi:

  • 65% biomasă
  • 17% energie eoliană
  • 12% energie solară
  • 4% microhidrocentrale
  • 1% + 1% voltaic +geotermal

Ţara noastră, în trei ani, trebuie să ajungă să ridice consumul de energie regenerabilă la o treime din total. În prezent, procentul de folosire a energiei verzi ajunge la 29%. România are potenţialul de a atrage proiecte energetice majore, pe energie convenţională sau regenerabilă.

România are puterea de a atrage investiţii de petrol şi gaze:

Există două argumente principale în acest sens: România are o poziţie privilegiată, reprezintă o piaţă în creştere atât în ceea ce priveşte resursele naturale, cât şi cele umane. Există cu siguranţă oportunităţi pentru investiţii. Faptul că România are 150 de ani de tradiţie în industria de petrol şi gaze este un alt avantaj competitiv, iar în prezent detine o poziţie stabilă pe piaţa produselor petroliere, producând 4 milioane de tone de petrol pe an.

Puteti obtine invitatii gratuite online la adresa http://www.romexpo.ro/index.php?pageid=20&urllink=program_expozitional.php&limba2=ro&invite_event=6


 

Last Updated on Tuesday, 04 October 2011 18:41
 
More Articles...
« StartPrev12NextEnd »

Page 1 of 2


Powered by Joomla!. Designed by: feel the music template symfony Valid XHTML and CSS.